Eutanázie slov

Eutanázie slov

Anotace: ...

Vznášíš se počmáranou noční ulicí
a strháváš za sebou všechny plakáty
špatně nalepený
Vracíš se domů z posledního flámu
kroky svázaný do korzetu
nevnímáš ani jeden z kolemjdoucích domů
svítící okna a nahé žaluzie
Vše je jen jedno filmový plátno
s pohyblivými fotkami
Poslední taxík veze padlý hvězdy na skládku času
projel bez povšimnutí
Milenky čekají u nočního baru

První místo
který stojí
nohama
pevně
na zemi

/Eutanázie slov/
Autor Koprtinka, 10.12.2010
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: honnnzik, Taog, Dušekteráztroskotává, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí