Vyjímečný večer

Vyjímečný večer

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Dnešní večer
byl nakonec vyjímečný
stejně jako všechny

Všechny vyjímečné večery
kdy vám čtyřikrát
zhasnou kamna

Všechny vyjímečné večery
kdy cikánka tvrdí
že špatná je moje karma

Všechny vyjímečné večery
kdy nemůžete usnout
protože jste pili

Všechny ty večery
kdy vás někdo
líbal chvíli

Vyjímečné večery
kdy jen tak se řeklo
jak jsi nádherná

Večery
na jejichž vzpomínky
podlamují se kolena

Všechny vyjímečné večery
kdy hladíš mé vlasy
a moje srdce

Všechny vyjímečné večery
kdy mi vlasy
voní tebou
jsou krásné časy

pak ty obyčejné noci tolik zebou
Autor Lioness, 10.12.2010
Přečteno 376x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Behemot, GM, Psavec, Larey, sailorr, Květka Š., Kapka, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc hezká!

14.12.2010 17:27:00 | Behemot

Těch večerů si važ, bude jich málo a čím dál míň, něco o tom vím. Ale jinak Blahopřeji!! TF

11.12.2010 17:46:00 | sailorr

ale jo, *

11.12.2010 00:21:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí