N E Ř E S T

N E Ř E S T

Anotace: ...

***

Kastráti v popelníku
hroutí hromádky vajglů
naskládaných do úhledných stohů
roztroušených myšlenek
v dýmu předešlých hodin
když jsem kuřák nebyl
a jen parodoval život
na stránkách vyrvaných poznámek
první byla třídní
tři dny a pár let
snil jsem o ráji noblesních dam
až kašel protrhl clonu víček
tak jsem se posadil
zapálil cigaretu
fujtajbl
hle
žena klidně spí
svou pohádku neřestí
naštěstí do ní přes kouř nevidím
neví kdo jsem … mladé oči zavřené

***
Autor WAYWARD, 12.12.2010
Přečteno 293x
Tipy 23
Poslední tipující: s.e.n, Holis, modrá..., James Libustka, páááááááá, labuť, Psavec, Nikotin, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujalo mě to,ale je to trochu složité.

21.12.2010 20:14:00 | s.e.n

..i to k životu patří..

13.12.2010 14:17:00 | páááááááá

Cigárko patří k pohodě.

12.12.2010 16:49:00 | Psavec

"Kdo nekouří, nedělá nic, kdo kouří, přemýšlí o životě..." :-). Za dílko tip

12.12.2010 15:42:00 | Nikotin

.
jsou její?

byly tvé?
.

12.12.2010 00:59:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí