Anděl noci

Anděl noci

Anděl noci,co světem prochází,
sleduje noční životy při nichž nachází,
duše černé bez trochy čistoty,
které odvede do věčné temnoty.

Nenachází klid v tom světě,na jediném místě
stále hledá špatné duše,
co vypadaj i čistě.

Neznající pocit viny,
strachu,nenávisti,
šlapající jen na miny,
bez hněvu a zlosti.

Co by byl za svět bez anděla noci,
který má všechny hříchy v moci?

Vášnivý sběratel hříšníků,
co nesnáší ranní zpěv slavíků,
ním konči jeho nočni hlídka
zlým nočním viníkům začiná bitka
Autor Dušekteráztroskotává, 12.12.2010
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí