MÁM JEŠTĚ SCHOVANOU

MÁM JEŠTĚ SCHOVANOU

Anotace: tu báseň neposlanou....

Jen když cesty jdou spát
hledám,hledám rád
proč se..proč se bát
tichou píseň hrát

Hvězda mně jen září
já té dálce závidím
s kamennou tváří
radostně uložím

Proč světlo,setká se s tmou
musím,musím dal si jít
kam ale lásky se už nehnou
já nestačím je pozdravit

Na krasné stráně
slova i přání bez doteku
rozlehlé planě
ticho bez povzdechu

posílám vůni,posílám světlo
tu báseň neposlanou
v rýmech co už řeklo
já říkám nashledanou

mám duši SCHOVANOU.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.12.2010
Přečteno 220x
Tipy 12
Poslední tipující: lennerka, PIPSQUEAK, James Libustka, Mbonita, Niky88, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

15.12.2010 21:12:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí