Žarlíš, žárlím, žárlíme

Žarlíš, žárlím, žárlíme

Anotace: ----

Žárlíš, žárlím, žárlíme
a snad raději málo o citech svých mluvíme
- přede všemi, spolu sami.

Často slýchávám ty rady cizí,
co bychom si přiznat měli.
Jen sama sebe se ptám
- jeden druhému nebo vám?

Protože se vyznáváme,
v každém milování
a v každém malicherném trucování.

Říkáme si dnes a denně,
jen ne nahlas a příliš směle,
že máme v sobě více,
než moře v soli.

A kdo studuje jen naší roli,
nepozná vůni nevyřčeného,
nepozná,
jak s láskou žije se
i jak bolí.
Autor K.lara, 12.12.2010
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí