Crystalické Obrazy

Crystalické Obrazy

Anotace: jednou hořké,jednou sladké ale spíše sladké http://www.youtube.com/watch?v=OTUDRs8yGd0 .)

Nemá ráda podrazy
Na každém rohu se to odráží
Miluje melodické doteky
Ty co neznají duševní oběti

Toulavě rozladěná bloudí nočními ulicemi
Tančí a pozoruje černé tečky
Zamyká jedny dveře
Cízí prsty ve škvíře prosí jemně

Kostky co se odráží
Crystalické obrazy jsou naproti
Sladkým svodům odolává marně


Zase plave na dně
Povrchnost poráží ladně
Ostrý půvab schovává za svůj šat


Každou noc a den probouzíš světlušku ran
Ty co se hojí,když slané slzy v pokoji stojí
Ve sféře protipólů jemné pranice

Prokousáváš těžké hranice temperamentu
V nekonečnu cizích svetrů zapíráš se
V koutku tváře kousky úsměvu a polární záře

V rámečku nebo na stěně
Točí se svět vždy i teď
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.12.2010
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí