Jsem opakem všeho...

Jsem opakem všeho...

Anotace: Jste jiní než všichni ostatní, tak jako já? Pak se vám to snad bude líbit:)

Nenávist láskou a láska nenávistí,
Kdo to se mnou zkusí tohle brzo zjistí.
A největší outseider je velká hvězda,
...ale ani noční můra se ti dál už jen nezdá.
Jsem opak všeho,jak černá k bílé,
Jak falešný ton k Mozartově skladbě.
I z obludy stane se zvířátko milé
a nenarozený bude náhle v hrobě.
Co mě dělá dobře,jiným škodí,
nosím puntík,i když frčí pruhy.

Když ostatní běží tak já stojím.
Jen v létě je mi vždycky zima
a při smíchu jiných brečím.
Já jsem negativ k odpovědi ano,
vstávám večer a spát jdu až ráno.
...Modrá tráva a zelený nebe,
tak budu působit i ne Tebe.

Černobílý život má pro mě barvy duhy,
jsem prostě jiná,tak už to chodí.
Naruby Ti zpřeházím život,
jsem lež i pravda často se mněním.
Stane se Ti spousta malých i velkých nehod,
...ale neboj se nic to není.
Autor drapyna, 15.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí