Poslední řízek

Poslední řízek

Anotace: svátky klidu a míru :-D

Poslední řízek se na pánvi peče
salátu chce se už do mísy
Alkohol od rána zase už teče
a děda předčítá vánoční dopisy

Jen táta nahoře ještě cos kutí -
možná že vyndává poslední dárky
„Nešahej na mě! Ruku useknu ti
a z orgánů udělám k večeři škvarky!“

Pak sešel dolů, zadýchán trochu
ruce měl celičké slepené od krve
S výrazem blázna řekl mi : „Hochu,
letos budem jíst bez mámy – poprvé“
Autor Chašmodský, 16.12.2010
Přečteno 273x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, Jiná, Gabrielle, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D hezké

16.12.2010 09:16:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí