Pro tebe!

Pro tebe!

Anotace: Báseň o začátku našeho vztahu...Od poznání, to teď... Snad se bude líbit..:)

Když jsem tě poprvé viděla,
skoro jsem se před tebou styděla...
Ty tak krásný "ňouma" jsi byl,
a v ten den ses mi zalíbyl...

Pak prišla první skupina,
na Keks pořád vzpomínám...
Tam přeci byla naše první pusina,
při vzpomínce na ni omdlívám...

Po krásném večeru nádherná Sms přišla,
pak další a já se zamilovala...
Každý den na tebe myslela,
jak s tebou být vymýšlela...

Psali jsme si každý den,
mě přišlo to jak krásný sen...
Pak na chatu jsem tě pozvala,
a tam se s tebou poprvé milovala...

Byla to ta nejkrásnější noc,
a zamilovala jsem se do tebe strašně moc..!
Pak ale muselo přijít to loučení,
to pro mě bylo jako mučení...

Musela jsem od nich pryč,za tebou jít,
né o tobě každou noc jen snít...
Chtěla jsem u tebe být,
a s tebou šťastná být...

Proto jsem v ten večer utekla,
a po cestě pěkně promokla...:)
Pamatuji si to,jako by to bylo včera,
protože je to nezapomenutelné jako nevěra...

Od té doby šťastná jsem,
protože jsem s tebou jen...
Protože tě mohu kdykoli obejmout,
a s tebou v tvé naruči usnout...

Lásko nechci tě nikdy ztratit,
nechci tě hlavně nikdy trápit...
Chci tě jen neskutečně milovat,
a společně s tebou se radovat...

Jsi pro mě ten nejdražší poklad,
který si pro sebe schovám,
a nikomu tě nikdy nedám!!!

Miluji tě...
Autor Clearka, 16.12.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mělo tam být v jednom verši:
Chtěla jsem s tebou být
a s tebou šťastně žít...
Omlouvam se sem se přeťukla...

17.12.2010 00:48:00 | Clearka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí