Anděl tmy

Anděl tmy

Anotace: ...

Zas je tu štědrá noc
Křídla svá roztáhnul anděl tmy
Bože náš všemocný
smiluj se nad dětmi

Nastává štědrá noc -
možná noc poslední
Naposled poděkuj slunci
a jeho dni

Bůh má pro všechny
dle zásluh nadílku -
duši nám do pekla
vezme houf andílků

Nastává štědrá noc -
každý máme svůj kříž
Liberate tute me
ex infernis…
Autor Chašmodský, 17.12.2010
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí