Dej Bůh štěstí

Dej Bůh štěstí

Anotace: Vánoční doušek:)

Letos

je jmelí jinačí
že sněží
a já nebrečím
úlevný obrázky svý touhy

Na vrbě sedí Lada a Erben
Erben a Lada?
Máma mele sele
krájí jablka
voní mi
celoročně
dík!

Asi to tak mělo být,
všechno stejnojiný
Melancholickej sentiment
kdy se otáčíme
kdo se nás ptal, jestli chceme žít,kurva

Dej mi prosím náznak

Bože

PS:

Omlouvám se Praze, na tý Malý straně je to hezký
Autor Rama_Maslova, 17.12.2010
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Kapka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí