Noční ulice

Noční ulice

Anotace: Noční ulicí kráčím si sám, kdy už bude potom? Lupiči naproti vykrádaj krám, není můj, co je mi po tom?

Noční ulicí kráčím si sám,
kdy už bude potom?
Lupiči naproti vykrádaj krám,
není můj, co je mi po tom?

Hlavně se tmy nebát,
hle - tu pán oplzlý,
poblil mi můj kabát,
teď je trochu oslizlý.

Nejít tu sám, například se ženou,
moh bych se studu bát.
Tak nevím, kam nohy mě poženou,
můžu se tomu akorát smát.
Autor Jeronym., 18.12.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: hauskaa, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí