Země Nikoho

Země Nikoho

Anotace: .

pan Nikdo se svým psem
po Zemi se toulající
s batohem a velkým snem
po svobodě toužící

Na nekonečnou svobodu
kde končí a začíná svět
tam v zemi ukryti
bez jakýchkoliv vět

Tam se psem v Zemi nikoho
sám a sám
tam šťastný je až do dnes
šťastný široko daleko...
Autor Mrtvý květ, 19.12.2010
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, Anjesis, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastný se psem může být
nalezne-li v zemi nikoho klid
však srdce do páru neslyší bít
každý potřebuje lidské teplo mít
a s láskou žít, snít, milovat...

19.12.2010 15:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí