dnešní žena

dnešní žena

Anotace: jednou takhle v baru

Sbírka: z mé hlavy - duše

S tupým úsměvem vztoupila,
jde k baru
vštšina mužů bzystřela,
přivedla je k varu.

Ona dobře ví co může
hledá bohatství a slávu.
Jak stáhnout chudáka z kůže.
Proto dělá jinýmu krávu

Vystrkuje svoje kozy,
zadek lakovaný.
Hledá muže s rychlými vozy,
zlatem okovaný.

...Hle našla našla svojí oběť, svojí touhy peněz,
neváhá sahat do jeho kalhot.
Slyší zvuk těch kovových želez,
avšak bankovky víc příjdou vhod.

Odvádí ho k sobě domů
za jediným účelem
aby přesvědčila ho k tomu
že není ďáblem, ale andělem..

Zoufalec nechal se zlákat
slepý krásou těch na šíji kopečků
ona není anděl,jeho peněženky kat!
Namyšlená milenka všech blbečků
Autor ondrejsu, 19.12.2010
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tom baru jste byl sám, ne? :) Překlepy.. Jinak..asi vás nějaká ženská pořádně zklamala, že jo?

19.12.2010 22:15:00 | cibulea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí