stopy

stopy

Anotace: co se to jen děje

někde na stránkách
románů
či fotografiích vzdálených krajů
na obrazech
na displejích všelikých strojů
na obyčejných zdech
začmáraných v jasných barvách
vagonech
velikých plochách bilboardů
v davech či vzorech jejich svetrů, čepic
ulic vysklených výlohami
v mnoha výliscích různých hmot
i u švu obyčejných kalhot
je mnoho stop
mnoho stop které nevedou nikam
jen z bílého sněhu zbude trochu špinavé vody
Autor radexk, 20.12.2010
Přečteno 312x
Tipy 16
Poslední tipující: Barčík, Gabrielle, maliska, janewe, hašlerka, Skalsky Pavel, Jiná, labuť, CULIKATÁ, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mnoho stop které nevedou nikam...

Doufám, že ano, že Nás vedou k životu.

20.12.2010 15:12:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Tak tak.. Každá snad stopa někam nás vede :)

04.10.2016 13:45:00 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí