Betlémská hvězda

Betlémská hvězda

Anotace: ....

Zase betlémská hvězda na nebi
objevila se po roce.
Kdo umí číst její znamení
ví, že se blíží vánoce.

Ta hvězda lidská srdce mění,
když vnáší do nich mír a klid.
Je symbolem Kristova narození,
tak když uslyšíš zvony znít

otevři své srdce dokořán,
překonej obavy a strach.
To Láska vrátila se k nám,
tiše spí v jesličkách.
Autor danav, 21.12.2010
Přečteno 667x
Tipy 23
Poslední tipující: Dota Slunská, René Vulkán, Gabrielle, Danger, Antares, poustevník Jirka, Danga, hašlerka, Jiná, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až dětsky jednoduché a to nemyslím jako mínus, ale právě naopak!

04.01.2011 13:51:00 | René Vulkán

A rozzáří celý svět,aspon na chvilinku.
Pěkná :-)

29.12.2010 10:34:00 | Danger

Moc krásná vánoční!

21.12.2010 07:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí