Běž o dům dál

Běž o dům dál

Anotace: Zhnusení

Zbavuji se tímto větrných pout,
již nikdy se tím směrem nechci ohlédnout.
Už nikdy se nebudu chtít vrátit zpátky,
chci svou cestou jít a ne žít mezi řádky!
A tak Tě vzývám, prokletá sílo,
dovol mi vykonat, své životní dílo.
Již nechce Tě znát kdo o Tebe stál,
a tak se sbal - běž o dům dál!
Autor Bitter Beauty, 22.12.2010
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: hatlapatla, Kutinečka, Já sám, Dragita, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí