silný argument

silný argument

Anotace: fgfjh

stíny jsou zase všude
hlavně vevnitř
moje ruka je strašidelný nástroj
pomněnky šly už dávno spát
a sníh je pokryt odpadem
jedu dvoustovkou a možná to pomáhá
riziko smrti je silný argument
pro život
chápeme zoufalá gesta
a nevhodné situace
ale zavíráme dveře
a klepot přestává
aspoň v naší hlavě
byli jsme nahrazeni silnějšími a o tom se nehádáme.
Autor mattoni.uz.neni, 23.12.2010
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Nesmyslnost, korncaffe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí