Známka na dopis

Známka na dopis

Anotace: :-)

Nalepil jsme dnes ráno známku na dopis
posílám ti do záhrobí nový recepis
Prý tě v rakvi berou záda a máš taky kašel -
že bych zase po roce k tvému hrobu zašel?
Řeknu ti, že ale je to vážně k nevíře
u štědrovečerní večeře chystám zas dva talíře...
Autor Chašmodský, 23.12.2010
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, WhiteSkull, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ač to tak nevypadá - je milá ...

23.12.2010 15:07:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí