Domácí husa

Domácí husa

Anotace: ..

Bolest, co září z úkrytu,
jak drahokam za úsvitu,
Stejně skrytá, stejně ladná,
Jednotvárná,
Příliš chladná.
Opuštěná, sama sebe zradila
Co chtěla, to nemá,
Opuštěná se zasnila…

Bez překážek bortí hráze
Ve své neútrpné snaze
Nadechnout se jako pták,
Být chvíli jen volná,
Tančit,
Pít a milovat,
Být ke všemu svolná

Zavřená. Za sklem, ve vitríně..
Klíče na pevné karabině,
Na krku obojek, v srdci žal..
Leckdo by se pousmál.

Co zbylo z divoké labutě?
Jen domácí husa…
Manželovi postačí
Domácí salát a pusa.
Autor Ammazonic, 23.12.2010
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí