Krásné Vánoce

Krásné Vánoce

Anotace: Psáno pro mé nejbližší....

Pod sněhovou čepičkou,
čarovný den se skrývá,
stejně jako pod jehličkou
spoustu dárků bývá.

Nastává den Vánoční,
ať Tvá přání splní,
třeba i na půlnoční,
ať nikdo zlý tam není.

Na Nový rok spoustu přátel,
na zlé lidi neber zřetel,
také spoustu krásné lásky,
jen dej si pozor na zlé vrásky,
zdraví ať Ti hlavně slouží,
ať nemoc Tě nepoloží,
vždyť jsi žena vyjímečná,
hodná, milá, přátelská,
srazíš nás na kolena,
jak ta láska nebeská.

Děkuji Ti za přátelství,
tím končí mé přání,
ať Tě potká jen to štěstí
a budem se mít rády.
Autor januve, 24.12.2010
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nikolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí