ŠEPTAJÍCÍ KŘÍDLA HOLUBÍ

ŠEPTAJÍCÍ KŘÍDLA HOLUBÍ

Anotace: trošičku náladová

Naděje krasného zrození
když je to zázrak co pramení
ticho a znamení
vábení
ze srdce co nezkamení......

znovu se otevře
jen radostné tváře
z půlnoční svatozáře
kalendáře
jen slova ze snáře.........

v nás jen promluví......
šeptající křídla holubí
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, PIPSQUEAK, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí