Mašťácká koleda

Mašťácká koleda

Anotace: ,.?!

Koleda pro mašťáky:

Mašťáci, mašťáci, kdopak nám dal hlas?
Pervitínu krystalky, nebo ganja v nás?
Mašťáci, mašťáci, co to mluví z nás?
...Alkohol dobroučký, nebo eufórka?
Mašťáci, maštáci, ve vánoční čas,
dejte tripa nebo tak, dle chuti, každý z vás
Autor Johny Styx, 24.12.2010
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí