Nejsem panenka na hrani!!!

Nejsem panenka na hrani!!!

Anotace: Asi jsem ho uz nebavila...

Pohodil mne do kouta
jak panenku barbie
pohrál si se mnou
a odhodil.

Jsem zklamaná láskou
ale kdo není?
nechci se někde povalovat s flaškou
jako to někteří dělají.

Tvrdil že mne miluje a milovat bude
asi to tvrdí každý,
která se do něj slepě zamiluje.

Jako já.....

Už nemá cenu plakat
slzy mi už došly
můžu se s tím poprat
ne že by to pak bylo lepší...
Autor Blair, 25.12.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí