A JE TO PŘANÍ

A JE TO PŘANÍ

Anotace: romantika je všude

Hledám jen světlo
ve své dlani
když slunce řeklo
"TAK PROČ SE BRANÍ"

ráno nám zametlo
jste všichni zváni
slovo co rozkvetlo
"JEN NEMÁ SLITOVANÍ"

Co v tobě se střetlo
mlčí jen přáni
mně se jen zastesklo
"JEN DALO SE DO HLEDÁNÍ"

Co za to stalo
kdo tě jen chrání
to není tak málo
"A JE TO PŘANÍ"
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.12.2010
Přečteno 236x
Tipy 22
Poslední tipující: Gabrielle, lennerka, Iv, Zasr. romantik, Mbonita, Javavia, PIPSQUEAK, hašlerka, Květka Š., Denael, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí