Kontrast

Kontrast

Anotace: ***

Ty krávo, ty kundo, ty píčo jedna hnusná
Ač vulgarita na tvou osobu je vkusná
Jen lituji tvé iq a potomky jenž ho zdědí
A zrcadlo co na tvůj hnusnej xicht hledí
Dnem za dnem, rok po roce
Jsi ubohá trapná onuce

„kontrast“

Chtěl bych být oblakem,
A procestovat širý svět.
krásu vidět vlastním zrakem
Větrem na ni oslavnou ódu pět
Bezpočet východů slunce
Bezpočet hlubokých nocí
Plout cestou bez konce
Plout sám, bez cizí pomoci
A můj věrný druh vánek
Čechral by mé kadeře
Už nikdy bych se nezalek
Slov o lásce a důvěře
Autor Edmond Kadad, 25.12.2010
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Wildcat, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí