SNAD PO KAPKÁCH STÉKÁ LÁSKA

SNAD PO KAPKÁCH STÉKÁ LÁSKA

Anotace: trochu romantiky

Snad po kapkách stéká láska
k ní dveře nejdou otevřít
duše je jen vratká
musí se uložit

Snad po schodech,co tajemství skrývá
chci slova položit
je tak živá
musí se pochopit

Snad myšlenky co unikají
přes své prsty
v tonech co zanikají
jsou jen hosty

Snad hříchy které odpouštíme
jen mlčení se ztrácí
jen smutek prosvětlíme
když po kousku se vrací

SNAD PO KAPKÁCH STÉKÁ LÁSKA
té krase nelze nevěřit
Kdo je ta Sedmilhářka
co umí srdce prosvětlit.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.12.2010
Přečteno 219x
Tipy 24
Poslední tipující: Gabrielle, lennerka, PIPSQUEAK, Niky88, jitka.svobodova, la loba, danav, Danga, Romana Šamanka Ladyloba, Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherna basen

30.12.2010 00:36:00 | lennerka

Krásná, líbí...*:) Řekla bych, že láska...*=)

28.12.2010 12:36:00 | PIPSQUEAK

Řekl bych, že i pěkně pobláznit

26.12.2010 22:21:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí