je to hned

je to hned

Anotace: a jsem tam..

jsou dny, kdy nemyslívám na tebe
nechci býti závislá husa
i když se tak někdy chovám

jsem jako malá a nemůžu být dospělá
s tebou
jen míň tě mít ráda
vzpomínka je stále se mnou
i když už jsi někdo jiný,
a už né pro mě

vztek a zloba mě svírá,
když chtěla bych tě
jsi jako droga
co píchat si musím téměř každý den
jak na chvíli se vymanín ze závislosti
šlehnu si a jsem v prdelce hned

nechávám si své srdce svírat tužbou
neb není už reálnou, být chvíli stebou
anebo je??
kdy pojedeme na lyže ??
Autor Meriel, 27.12.2010
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, váhy, Isquieasuus, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

text se mi v globále líbí až na "vztek a zloba mě svírá",
ale asi každý to má trochu jinak

28.12.2010 10:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí