Doufaje pochopení...

Doufaje pochopení...

Anotace: ...........

na chvíli zastav
pohlédni mi do očí
ne jen tak povrchně
ale až do hloubi duše

dívej se dlouho
až slzy víčka promočí
odkrývej vrstvy
ne složitě
jednoduše

udělej to pro sebe
najdi v sobě slunce hřející
udělej to pro mě
nech mě roztát jako sníh

to všechno si pamatuj
poslouchej srdce tiše pějící
v tom čase bystrá buď
uslyšíš smutek a snad i smích

pak nech mě rvát se s nahotou
opusť s pokorou mé nitro
já hrdě budu bojovat
namířím svědomí proti sobě

odejdi v přítmí večera
a vrať se až přijde jitro
vysílen zde budu čekat
doufaje pochopení
jenž ukryté v Tobě....
Autor James Libustka, 27.12.2010
Přečteno 400x
Tipy 27
Poslední tipující: divoska_jaja, Gabrielle, Tanzania, Anjesis, Leedram, Dota Slunská, Bean, Niky88, CULIKATÁ, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

28.12.2010 18:18:00 | Anjesis

rekl bych..
ze dosti se ceni..
ze laska..
opravdova..
bývá plna
pochopení..

28.12.2010 09:02:00 | Bean

kouzelnééé

27.12.2010 17:31:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí