Ženy (a ta jejich brčka)

Ženy (a ta jejich brčka)

Anotace: čtěte a prosím o názory

Být obklopen spoustou žen
znamená
být vlastně zcela sám


přicházejí ve dne
přicházejí dokonce
i v noci
nedají vám spát
a kolik jen si
pokaždé odnesou
kolik nechají


naplňují vás
kapku po kapce
jako džbán
kap
kap
kap
a když vás naplní
po samotný okraj
odněkud vyndaj brčko
vždycky ho mají
někde schované
vysávají vás tak dlouho
až zbyde jen prázdnota
dutost, vzduchoprázdno


a když odejde jedna
přijde druhá
odněkud vždycky vykouknou
a já jen přemýšlím,
kde má schované
to brčko


nikdy to neuhádnu
nikdo to nikdy neví
možná, že to neví
ani ony samy


kdybych šel někdy
do války
vzal bych si s sebou
spoustu brček


možná bych to vyhrál
i když, tenhle boj
nebude mít nikdy
vítěze
Autor Queen, 27.12.2010
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy i vítěz je vlastně poražený...

31.12.2010 13:36:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí