Zimní já

Zimní já

Anotace: ..ale já neroztaju!

Sbírka: Zimní zahřívání

Lidi marně čekající
na autobusový zastávce
TY
nabízející se
mojí poptávce
A silničáři
zapadlý doma

Kdo odhrabe cestu jim?
Upadla mi
vlasová spona
a teď dělá
na vozovce neplechu

Zalez do pelechu
a čekej na mě
teplo ti propůjčím
až budeš na dně

Na dně peřiny
na palubě matrace
uprostřed pustiny
kde toužíš
s kaktusem poprat se

Budu všechno
čím budeš mě chtít

Polštářem
dekou
život ve dvou

Polštářem
peřinou
nebudu nevinnou

Důvěra navždy
a navždy MY

..začněme sčítat společné dny!
Autor Lioness, 27.12.2010
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Behemot, Larey, Gabrielle, TetaKazi, al-pacino, James Libustka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí