Statistiky profilu

Statistiky profilu

Anotace: Mezi nebem a zemí imaginární provaz co je..

Na konci cesty bývá světlo
Zabalené do lesklých papírů
A v hlavě kousky magnetické pásky
Odrazy a podrazy jedné lásky

Pruhované čepice,rty přepudrované na bílo
Přeskakující noblesa
A kusy niterního šílenství

Divoženky v zimním lese
Slunce co šeptá ti do ucha a intenzivně hřeje
Energie zabalená do sklenice Kofoly

Jen občas s dozrálým pocitem
Tváří se vážně a skrývá svůj žoviální obličej
Za tabulkou skla chuť citronů

Ideální představa praskajících chodníků
Každý den sleduješ
Tiše sníš a profil?
Obden oprašuješ na další etapy připravuješ..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 27.12.2010
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, mida, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí