City a pocity

City a pocity

Anotace: Někdy se zamýšlím, trochu i přemýšlím a potom vymýšlím...

City a pocity, kolik jich máme,
své srdce na dlani, komu ho dáme.
Je spousta slov, co nám moc neřeknou,
máš spousty tváří - hrají si na pěknou.

Měníš si škrabošky, jako já make up krásy,
co však je skutečné, já neuhádnu asi.
Měníš své nálady, jako já odstín pudru.
Myslím, že bez citu, já brzy schudnu.

A budu hledat jinde - tam u lidí...
Já se za to vůbec nestydím,
já chci být s něhou milována.
Autor Mersii, 28.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, labuť, Gabrielle, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo souhlasím...jdi tam kde tě bude někdo milovat

28.12.2010 14:10:00 | la loba

A cítit doteky teplých dlaní, viď?:-))

28.12.2010 13:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí