Lékařská kontrola

Lékařská kontrola

Anotace: To si jde člověk k doktorce s koleny a co se nedozví...

Dnes jsem byla na kontrole,
řekli mi, že jsem blázen.
Dnes jsem byla na kontrole
a srazili mě na zem.
Prý jsem příliš anděl strážný,
prý, že chci zachránit svět.
Myslím málo na sebe, prý je to moc vážný
případ, léčit se prý musím hned.

Prý moc žiju pro druhé
a na sebe už zapomínám.
Prý to teď není nutné
a prý mám s tímhle jíti jinam.

Prý každý má svou karmu,
zbytečně plýtvám energií.
A prý s tím mám jíti domů,
tam, kde “moji” lidé žijí.

Můj smysl života je však žít pro ostatní
a je mi jedno, co je se mnou.
Žiju jen pro ně, ať mi nikdo nebrání,
jen tak jsem vlastně sama sebou.

Když každý spadne a nikdo mu nepomůže,
bude to tak v pořádku nebo co myslíte?
Promiňte, jsem z jiného světa, ale kdo může
bránit mi, když pomáhám zbytku v životě?
Autor Dragoniana, 28.12.2010
Přečteno 337x
Tipy 12
Poslední tipující: Nergal, Amable seňor Marek, Sladkalu, Sarinka318, Gabrielle, jitka.svobodova, CULIKATÁ, F.i.L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tom není nic špatnýho, ale na sebe taky musíš..

17.07.2012 10:25:18 | Nergal

Lidé by si měli pomáhat a nezapomínat na druhé. Člověk by neměl být pořád sobec. Občas nezapomínat na druhé..

28.12.2010 17:08:00 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí