OKOVY

OKOVY

Anotace: a.n.o.t.a.c.e.c.a.t.o.n.a.n.o.t.a.c.e.c.a.t.o.n.a.

OKO-VY velkého bratra,
tot smrt malé sestry,
vy jako oko a pravda,
život je tolik pestrý.

Až jednou nebude zbytí,
přišpendlím se k té skále,
kde na čelo člověku svítí
sám Bůh, než člověk zvadne.

Vadní jsme a vadní budem,
to přece nevadí.
Poměř to trianglem, kruhem,
k zášti to NESVÁ-DÍ.

(jsem z toho trošku nesvá, dík)

Vy, my a oni, kdo jsem já?
Nekladte hloupé otázky!
Krajina nader malebná,
člověk je zvíře bez lásky.

(A s láskou mnohdy stvůra)
Autor Sh' Abůn, 29.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Gudula, Gabrielle, cibulea, Danger, James Libustka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedlo se! Dávám tip.

29.12.2010 22:17:00 | cibulea

Ty nebudeš jen tak obyčejné stvoření...
S které planety jsi :-)

29.12.2010 15:35:00 | Danger

líbi se mi, že je tam i hříčka se slovíčky

29.12.2010 15:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí