kuk

kuk

Anotace: Začátek konce

Pohleďte lidé
už je to na netu
někdo tu nafotil
Kramlovic Žanetu

Je taky na netu
že nejen tu Žanetu
ale prý i strýce
Frištenského Warla
na hlídce

Prý je to začátek
prý je to konec
už je to na netu
už zvoní jim zvonec
www.warel.cz
Autor warčelák, 29.12.2010
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí