Ještě jednu šanci

Ještě jednu šanci

Anotace: ***

Chtěla bych mít ještě jednu šanci
Vědět, co teď vím
Začít někde v mládí znovu od začátku
Přestat umírat
Začít žít

Chtěla bych se narodit znovu
Se všemi vzpomínkami, co teď mám
Napravit chyby, co jsem udělala
v tomhletom životě,
v kterém jen umírám

Chtěla bych najít smysl tohohle všeho,
jestli někde nějaký je
Chtěla bych prohlédnout, pochopit
Najít zbytky sil
Zbytky naděje

Chtěla bych opravdu žít
Mít rodinu, své sny naplnit
Mít velký dům, v něm domov mít
Dál už se netrápit
Nebát se žádných zítřků
Nebát se další vteřiny
Mít muže, co bude mým jediným
Být jeho jedinou
Projít touhle chladnou tmou
a najít to, v čem život spočívá
Mít ještě jednu šanci
teď, když umírám...
Autor unstoppable, 30.12.2010
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dojemně krásný :-(

31.12.2010 00:12:00 | mauvais-ange

někde uprostřed sem chtěla komentovat, co ti brání začít žít ještě teď, copak umíráš? konec mi to sebral..

30.12.2010 19:22:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí