Noční plánování

Noční plánování

Anotace: Moje velké plány ;)

Sbírka: Moje básničky

Tak, co máme zítra za den,
půjdem přece večer na ven.
Budem koukat na světýlka,
třeba spatříme i nějakého svítícího motýlka.
Poprvé tento rok,
udělám nový krok.
Ten krok je o tom, že už nebudu doma,
a nebudu si připadat tak sama.
Pojedu do velkoměsta do Ostravy,
a večer bude velice hravý.
Budem hrát totiž hodně her,
snad nebudu mít hodně proher, ale spíše výher.
Nazačátku budeme bobovat či sáňkovat
a potom půjdem hrát i hodovat.
Už se moc těším na ten večer a tu pravou silvestrovskou noc, doufám, že nebudu po něm moc potřebovat pomoc.
Poté budu dva dny doma,
zase s rodičemi, ale cítít se budu sama.
V pondělí se vydám na kolej,
kde doplním si takzvaný olej.
V úterý mám něco domluvené,
doufám, že to bude povedené.
A na čtvrtek se taky těším strašně hodně a moc,
uvidím ségru svou od které budu potřebovat zase možná pomoc.
V pátek se totiž píše test,
kde si budu před vlastním prahem mést.
Dneska už vám budu dobrou noc přát,
a ať vás u srdce začíná tak jako mě hřát.
Posílám vám pusy na dobrou noc,
a nechtějte teď od ostatních moc, je přece už večer a noc.
A ještě něco v úterý budu mít narozeniny,
doufám, že mě nechytne pocit viny.
Budu mít už dvacet,
doufám, že brzy zažiju zase nějaký let.
Autor Nikolka, 30.12.2010
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše nejlepší k narozeninám, krásného Silvestra a šťastný Nový rok Niki.A ať dopadne dobře test, aby jsi měla culíky od ucha k uchu:-))

30.12.2010 23:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí