Vítala jsem nový rok

Vítala jsem nový rok

Anotace: aneb další opice s ukrutnou kocovinou...

Sbírka: Dospívání

a zas sem vlezla do téže řeky
jedy své tělo ničila
však teď tu nahlas vzlykám vzteky
proč jsem se tak opila

mozek se snaží utéct z mé hlavy
včerejší noc,
no asi pro něj nebyla to pravý

A co teď?

co mi od mého trápení pomůže
další jed
ta růžová pilulka
jistě můj bolehlav přemůže
Autor Lady Contemptible, 01.01.2011
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Kristine Clary-Aldringen, Helena Lovecká, mida
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přála bych ti přála, i když jsi tak mláda
... možná právě proto ...
aby chutí alkoholu,
zkušeností když jste spolu
nenechala ty se zmást,
poučila z ranních opic
a nechala být ten chlast ...

ale jinak báseň pěkná :-)

01.01.2011 22:00:00 | Helena Lovecká

:-) ale stálo to za to viď :-D

01.01.2011 19:41:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí