Bolest

Bolest

Anotace: Vzpamatuj se

Sbírka: Všední dny

Srdce mi drásá
ach ta samota mě tak trápí
smutek zakryju svojí kapí

Ta kočka plavovlasá
Slzy mé šaty skrápí
Bolestí se srdce utápí

Ona mi životem otřásá
však radši člověk už zrak sklápí
z těch kukadel se fakt člověk trápí

Poslouchej mě
nejsi víc
nejsi nic
tak přestaň si na něco hrát
a všechny jako póvl brát
Autor Jacob P. Verlaine, 01.01.2011
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne rymovana..povedla se ti

01.01.2011 21:43:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí