Snář

Snář

Anotace: ..

Sbírka: Zimní zahřívání

Tak přišel večer
a dáma noc
možná k mým myšlenkám
že chci jen tebe
zhasli mi nebe
na pomoc

Ať mi tě měsíc
svlékne do půli zad
A zbytek
zvládnu sama
snad

Ať hvězdy raději
zhasnou své záře
zbytečně nežíjí
v naději
že mohou

vynahradit
tvoje tváře
mé vzdechy do polštáře
společné bdění

Jen sny smějí
prozradit
něco o procítění

A z rána
okusíš pohled do snáře

..již nic v něm není!
Autor Lioness, 01.01.2011
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: Draconian, Behemot, labuť, Larey, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné:-)

04.01.2011 22:42:00 | Behemot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí