Kdy skončí tato noc?

Kdy skončí tato noc?

Anotace: ...

Kdy skončí tato noc?
Noc plná snění, vášně,
Noc plná citů, bázně,
Noc plná hvězd a úplňků.

Oheň plá uvnitř krbu,
vypiji kapku štěstí
s příchutí lékořice
a dálek velkých měst.

V bezesné noci maják
světélko své mi vyslal,
a já té cenné naděje
mám nyní trochu víc.
Autor korncaffe, 02.01.2011
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí