Vstaň!

Vstaň!

Anotace: nehleď na ně, nehleď naň, jinak zaplatíš krutou daň, dívej se zpříma, jak Bible káže, neposlouchej lháře

Nedávno jsi mě choval na rukách
a teď už mi země připravuje místo ve svých útrobách.
Život je zvláštní, milý Pane.
Já kanu jako svíce kane.
Minule jsi mi skládal básně
a já jen plakala, jak jsou krásné.
Teď sníh pokrývá pole vlčích máků
a na obloze houfy ptáků.
Černá je Zem i ty jsi černá,
a jsi mi věrná, jsi mu věrná.
Usni a sni svůj sen, má malá.
Vím, že jsi silná jako skála.
Markéta, Jiří, Petr Jan,
otevřete srdce dokořán,
vždyť přišel Pán.
Autor Inge, 03.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, Já sám, CULIKATÁ, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásná.

03.01.2011 07:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí