Starý hřbitov

Starý hřbitov

Anotace: O zániku, o smrti...

Starý hřbitov kam už nikdo nechodí,
hroby dávno zarůstají trávou,
je daleko vzdálen od lidí,
skrytý za velkou železnou bránou.

Čas z náhrobků smazal jména,
těch jež jsou tu pohřbeni,
smrt ať chtěná či nechtěná
všichni jsme jí souzeni.

Zánik tu dýchá z každého kouta,
náhrobky se pomalu rozpadají,
smrt zpřetrhá všechny pouta
a živí na mrtvé zapomínají.
Autor Charibeja, 04.01.2011
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: seh, Psavec, danav, Yendas, Anjesis, Gabrielle, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za kladné komentáře :)

07.01.2011 17:15:00 | Charibeja

Jedna z nejhezčích básní tady na Literu - veliký ST !

04.01.2011 13:44:00 | Yendas

takový je náš úděl, krásně napsané.....St

04.01.2011 13:03:00 | Anjesis

Hezká

04.01.2011 11:55:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí