Rak

Rak

Anotace: Prostě rak:-)

Sbírka: Studené podroví

Rak

Život svůj žiji pozpátku,
jako rak ostatní komentuji.
Nevím zda-li je to v pořádku
když rakům sebe zavazuji.

Večer snídám a ráno večeřím,
pozdě do noci prozpěvuji,
račím způsobem ověřím
zda sebe nezrazuji.

Rak, rak, rak, rak
kdo ví jak skončí jak?
Autor Kalin, 04.01.2011
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí