Galerie

Galerie

Anotace: ---------

Nechci být vězněm galerie mizerných obrazů.
Umírám, když ostřím svého plátna míjejí vše, o čem kdy stálo za to mluvit.
Jejich abstrakce je stará zpychlá noc,
jejich krásné ženy jsou stopy žebráka v blátě před kostelem.
Je bolestné sledovat nekonečný souboj řek.
V soutoku vyhraje jméno ta silnější, nikoliv pravdivější.
Autor Hanzi, 04.01.2011
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí