Absolutní svoboda

Absolutní svoboda

Anotace: ..proč člověk vynalezl lásku?

Pták co toužil býti rybou.
Chtěl plout vstříc náhodě
Oceán nebe byl mu malou
..útěchou po absolutní svobodě

Ryba co toužila vzlétnout.
…místo hlubin moře
…slunce chtěla se dotknout.
Nekonečnost byla jí malou
…útěchou po absolutní svobodě

Člověk co toužil létat
…vynalezl lásku.
Absolutní svobodou
..život se mu stal.
Myšlenkou dotýkal se slunce
I hlubin temnoty, život mu dal.

Nekonečno, prázdnota?

On nevěděl,
Jen miloval
Autor urcite.me.neznas, 04.01.2011
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oceán nebe byl mu malou
..útěchou po absolutní svobodě
Krásný! st!!

03.08.2012 23:52:56 | Shnecek

Též je možné, že láska vynalezla člověka, ale doopravdy to nevím. ale budu o tom přemýšlet.
Špáďa

06.01.2011 00:52:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí