sss

sss

Anotace: sss

Neodcházej,slunce vychází.
Neodcházej,nejsme jen známí,
je toho víc,co chtěl jsem říct,
očím Tvým,které sní,
o tom,co cítíš v srdci svým.
Dnes počítáš vrásky
a vzpomínky z lásky,
oprášíš a dál je chceš žít.
Po rozkvetlé louce přemýšlíš v touze,
kde máš hledat srdce známí.
Láska je cesta,
po které,musí se jít,
možná jsi zestár,
ale srdce je stále stejný.
Nechat se vést svou láskou,
jako šípem štěstí,
který se vznáší v povětří.
Jen dvě hvězdy září,
víc než ty ostatní,
jsou nabity láskou,
jsou oblohou přikrytý,
jsou tiché,ale vím-
k našim srdcím doletí.
Autor váhy, 05.01.2011
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kett, CULIKATÁ, Satha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je opravdu hezka

05.01.2011 20:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Ta se Ti moc moc povedla...
a palčáky už nosím :-)))

05.01.2011 19:12:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí