Pro něj

Pro něj

Anotace: složená pro něj..¦

Po tolikáté jsem sama
co je na světe louží.
Hnědé oči na mě nikdo nemhouří.
Myslím zas na tebe,
chci tě mít stále u sebe.
Vždyť víš, že si má láska a bez Tebe
se mi stýská.
Před očima tvůj obličej stále mám,
a ve svých snech tě denně potkávám.
Jsi jak vůně která přilétá,
a sotva si přivoním
tak zase odlétá.
Lásko má jediná,
teď mi tak zdálená
chci ti tímto říci,
jak moc chybíš mě i mému srdci.
Mé srdce touží po tobě jen,
ať už je noc, nebo bílý den.
Já miluji tvou duši
miluji tvé srdce
miluji tvé oči
miluji tvé ruce.
Miluji jen a jen tebe,
ty jsi mé slunce,
ty jsi mé nebe.
Chci být stále s Tebou
chodit městem jen tak ve dvou.
Chci tě hladit, chci tě líbat
do očí dlouho se ti dívat.
...
Autor Šárie, 05.01.2011
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí